Nastava u tvrtkama

Multilingua centar sa višegodišnjim iskustvom nudi Vam mogućnost učenja i usavršavanja već stečenog znanja općeg poslovnog stranog jezika kao i jezika struke. Polaznici tečajeva uče od osnova do kompleksnih sadržaja poslovnog jezika i komunikacije te snalaženje u različitim poslovnim situacijama. Koja područja će se tijekom nastavnih sati obrađivati (ekonomija, pravo, medicina i dr.) ovisi o potrebama i interesima polaznika unutar grupe.

Nastava se organizira ili u Vašim prostorijama ili u učionicama našeg centra. Termin održavanja nastave (jutarnji, popodnevni ili večernji) prilagođavamo Vašim obvezama kako bi tempo nastave bio prilagođen svim polaznicima.

U cilju što bolje provjere znanja polaznika i homogenosti grupe naš predavač obaviti će besplatno testiranje i konzultacije svih zainteresiranih zaposlenika.

Krajnji rezultat testiranja je osnova našem predavaču za izradu 60-satnog nastavnog programa. Teme se obrađuju shodno Vašem znanju kako biste proširili ne samo vokabular, nego i stekli samopouzdanje kojim ćete svladati svaki poslovni izazov.

Pratite nas i na našoj Facebook stranici.